На Львівщині вперше суд оштрафував порушника карантину

02.04.2020 23:16   Джерело: Інтерфакс-Україна
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області суд вперше оштрафував місцевого жителя за порушення правил карантину, повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також

Як працює митниця на Львівщині в умовах карантину

"Суддя Миколаївського районного суду прийняв першу у Львівській області постанову про накладення адміністративного стягнення у розмірі 17 тисяч грн на громадянина, який порушив правила торгівлі під час карантину", - зазначено в повідомленні, пише - Інтерфакс-Україна.

За даними поліції, 20 березня співробітники МВС склали адмінпротокол на 37-річного жителя райцентру Миколаїв, який в одному з населених пунктів однойменного району здійснював торгівлю продуктами харчування та побутовою хімією з власного автомобіля.

Матеріали передали до суду, який визнав чоловіка винним й оштрафував на тисячу неоподатковуваних мінімальних доходів громадян.

Як повідомлялося, у Львівській області з початку дії карантину поліцейські склали 102 адмінпротоколи про порушення карантину і відкрили одне кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна