Працівники Галицької митниці виявили розчинник з психотропними речовинами

03.04.2020 12:47   Джерело: Медіастар
Опубліковано : Патрік Скеля

Так, в один із підрозділів митного оформлення Галицької митниці Держмитслужби було подано митну декларацію на товар «розчинники в асортименті». Отримувачем значилось одне з приватних підприємств Львова, а відправником - підприємство з Республіки Польщі.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків
За «кришування» наркотиків на Жашківщині, судитимуть офіцера поліції

Під час митного контролю через застосування системи управління ризиками посадова особа митниці провела відбір взірців та скерувала їх на дослідження у спеціалізовану лабораторію. За результатами цього дослідження, у складі проб було виявлено гамма-бутиролактон, який є в переліку таблиці «Психотропні речовини, обіг яких обмежено і стосовно яких допускається виключення деяких заходів контролю» (Постанова Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 №770), пише - Медіастар.

До митного контролю та митного оформлення товару за цією митною декларацією дозволу на право ввезення наркотичних засобiв, психотропних речовин і прекурсорiв, який би мала видати Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, не подавали.

Отже, в діях службових осіб приватного підприємства м. Львова є кваліфікаційні ознаки, передбачені ст. 309 КК України. 86 літрів розчинника вилучено та передано правоохоронним органам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Медіастар