На автошляхах, що ведуть на Львівщину, встановили блок-пости

10.04.2020 13:45   Джерело: SylaNews
Опубліковано : Патрік Скеля

9 квітня, вже запрацювали п’ять блокпостів у Бродівському, Стрийському, Золочівському та Турківському районах. Інші дооблаштовуються та запрацюють найближчим часом.

Читайте також

Стало відомо, коли в Україні очікують пік коронавірусної хвороби

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції у Львівській області, пише - SylaNews.

Ці блок-пости встановлено для забезпечення дотримання карантинних (обмежувальних) заходів, спрямованих на профілактику розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. Відповідно, 13 блок-постів організовані при в’їзді на адміністративну територію Львівської області з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей на автодорогах: М-06 (Київ-Чоп) – 2 блок-пости, Р-39 (Броди-Тернопіль), М-09 (Львів-Тернопіль), Н-10 (Стрий-Чернівці), Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород), Т-1806 (Перемишляни-Рівне), Т-1417 (Куровичі-Перемишляни-Рогатин), Н-09 (Львів-Бібрка-Рогатин), Т-1409 (Стрий-Журавно), М-12 (Стрий-Знам’янка), Р-15 (Ковель-Жовква), Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк).

Також передбачені ще шість мобільних блок-постів, які будуть розгорнуті у разі необхідності. Читати також:  Лікарня швидкої допомоги Львова отримала апарати ШВЛ На контрольно-пропускних пунктах працюють співробітники поліції, медики, рятувальники, військовослужбовці Національної Гвардії України та представники місцевої влади. – Поліцейські забезпечуватимуть охорону публічного порядку та роз’яснюватимуть людям, котрі прибувають на територію області, карантинні вимоги та обмеження, встановлені органами місцевого самоврядування.

Медики перевіряють водіїв та пасажирів на наявність ознак респіраторних захворювань, роблять так званий «температурний скрінінг» і далі приймають рішення згідно протоколу, – пояснив роботу блок-постів  т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: SylaNews