На Львівщині Covid-19 підтвердили в 11 медиків

Обов'язково повідомляйте, якщо у вас температура тіла понад 38,0 °С.

13.04.2020 16:33   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Українці продовжують заражатися коронавірусом. Так, на Львівщині Covid-19 виявили у одинадцяти медиків, пише - ZNAJ.ua.

Читайте також

Трупи ховатимуть у поліетиленовому пакеті: стало відомо, яким буде похорон померлих від коронавірусу

Так стало відомо, що станом на четвер, 9 квітня на Львівщині лабораторно підтвердили 11 випадків зараження медичних працівників на коронавірусну хворобу Covid-19.

Загалом у Львівські області наразі підтверджено 61 випадок захворювання на Covid-19. 25 осіб госпіталізували, інші перебувають на амбулаторному лікуванні. Випадки реєстрували у жителів Львова – 50 випадків, Пустомитівського району – 7, Жовківського району – 2, Стрийського району – 3. У 22-х випадках – захворювання реєструвалися у контактних осіб із хворими на COVID-19.

Відзначимо, що львівські медики звертаються до містян з проханням повідомляти їм про всі симптоми, щоб якомога раніше виявити коронавірус. Також наголошують, щоб львів'яни нічого не приховували та не наражали на небезпеку медиків та інших оточуючих. 

Обов’язково повідомляйте, якщо у вас температура тіла понад 38,0 °С, кашель, важкість чи утруднення дихання. Цю інформацію необхідно говорити диспетчерові 103. Це дозволить медикам належним чином підготуватися до обслуговування звернення та відправити на виклик спецбригаду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA