У Львові водій вантажівки скинув сміття у водойму і застряг

Чоловік вирішив скинути сміття у водойму: вантажівка застрягла.

16.04.2020 17:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 13 квітня, вдень у Львові патрульні 4 батальйону отримали виклик від небайдужого, який став очевидцем, як на вулиці Шевченка невідомий скидає сміття. Екіпаж за лічені хвилини прибув на місце. Там інспектори побачили, що вантажівка САЗ 3507 ще й застрягла.

Читайте також

Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток

Про це повідомила патрульна поліція Львівщини, пише - WestNews.info.

48-річний мешканець Львівщини привіз будівельні та інші відходи, зокрема, тирсу, та гілля. Усе це він скидав у водойму.

Чоловік порушив пункт 20.1.1 (Самовільне скидання всіх видів відходів, ґрунту тощо у невідведених для цього місцях) ухвали ЛМР 376 від 21.04.2011 "Про Правила благоустрою м.Львова". На нього патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 152 (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) КУпАП. За рішенням адмінкомісії при районній адміністрації порушнику загрожує штраф від 340 до 1360 гривень.

Оскільки вантажівка застрягла і водій без допомоги не зміг би виїхати, патрульні вирішили йому допомогти. Вони знайшли інший автомобіль, який витягнув згаданий транспортний засіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews