На Львівщині восьма смерть від COVID-19. Деталі

16.04.2020 19:27   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині помер восьмий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько, - інформує пресслужба Львівської ОДА, пише - WestNews.info.

Читайте також

Трупи ховатимуть у поліетиленовому пакеті: стало відомо, яким буде похорон померлих від коронавірусу

Чоловік, 1953 року народження, помер 16 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 11 квітня.

Чоловік був госпіталізований у Новояворівську районну лікарню імені Юрія Липи 8 квітня. Опісля хворого перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

 У пацієнта були супутні захворювання, зокрема цукровий діабет.

Львівська обласна державна адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким.

Згодом командування Медичних сил Збройних Сил України повідомило, що загиблий чоловік був працівником ЗСУ.

"У Збройних силах України зафіксовано другий летальний випадок від коронавірусу. Так, сьогодні, 16 квітня, в реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, помер працівник Збройних Сил України.

Перші ознаки хвороби у нього з’явилися ще 01.04.2020 р. (підвищена температура та утруднене дихання). У зв’язку з погіршенням самопочуття 08.04.2020 він був доправлений до Львівської обласної інфекційної лікарні, де перебував на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні, підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) та отримував необхідне лікування. Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР тестування 12.04.2020. Сьогодні 16.04.2020 о 10.20. він помер.

За наявної інформації, у чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби Covid-19 були, супутні захворювання", - було сказано у повідомленні. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info