Тернопільський хлібозавод №2 здешевлює вартість своїх виробів

17.04.2020 11:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільхлібпром», відоме в місті як хлібозавод №2 - це сучасне стабільно діюче підприємством з 40-літньою традицією виробництва хлібобулочних виробів.

Читайте також

У Львові судитимуть працівниць хлібозаводу, які обікрали підприємство

Продукція даного підприємства користується популярністю не лише на Тернопільщині, але й за межами області. Особливо полюбляють покупці хліб пшеничний подовий та батони «Нива золота».

За словами керівника підприємства пана Олександра Журавля, висока якість продукції досягається, в першу чергу, за рахунок використання у її виробництві тільки натуральної сировини.

«Ми не використовуємо будь-які покращувачі - консерванти, відбілювачі, барвники, смакові чи інші хімічні добавки, а випікаємо хлібобулочні вироби виключно з високоякісного борошна і натуральної сировини, які перед запуском у виробництво ретельно перевіряємо в лабораторії на відповідність якісним показникам, – зазначає пан Журавель».

Порадував своїх споживачів «Тернопільхлібпром» і в ці дні, знизивши напередодні великодніх свят вартість на улюблені сорти хлібобулочних виробів майже на 20%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews