У Львові хірурги врятували життя 1,5-річному малюкові

Причина, через яку ледь не загинув малюк, вразила всіх.

27.04.2020 10:42   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові хірурги врятували життя півторарічному хлопчику, який не міг дихати самостійно, пише - «ZNAJ.UA» з посиланням на ZAXID.NET.

Як зазначається, батьки малюка з Дрогобича викликали швидку, коли дитина почала задихатися. Спочатку вони подумали, що в сина бронхоспазм, оскільки при народженні у нього були проблеми з дихальною системою. Однак місцеві лікарі запідозрили, що дитина чимось вдавилася, та реанімобілем медицини катастроф перевезли малюка до Львівської міської дитячої лікарні.

Лікарі зі Львова вирушили по дитину до Дрогобича у тому ж реанімобілі. Вони констатували в малого дихальну недостатність – дитина вже починала синіти.

У Львові маленького пацієнта вже чекали хірурги, які провели термінову операцію із видалення стороннього тіла. Як виявилося, малюк ледь не загинув через 3-сантиметрову фінікову кісточку, що застрягла у нього в трахеї та перекрила дихання.

Лікарі нагадують батькам про необхідність слідкувати за тим, що саме їхня дитина бере до рота.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA