На Львівщині компанії масово скорочують працівників

28.04.2020 22:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Кому на Львівщині загрожує вивільнення: відповідно до статистичних даних, якими володіє обласний центр зайнятості, у першому кварталі п. р. фірми та компанії Львівщини запланували вивільнити 4103 працівника. Для порівняння, у січні-березні 2019 року ця цифра становила 1024.

Читайте також

60% безробітних на Львівщині – з вищою освітою

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості, пише - Четверта Студія.

Здебільшого цьогоріч про звільнення з роботи з ініціативи працедавця відповідно до пункту 1 статті 40 КЗпП України попередили працівників сфери охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (54%), державного управління та обов’язкового соціального страхування (23%). За професійними групами 60% осіб, поінформованих про вивільнення, становили керівники, фахівці та службовці, 35% – кваліфіковані працівники, і лише 5% – некваліфікований персонал.

До яких центрів зайнятості Львівщини надійшли звіти про скорочення: Львівський міський центр зайнятості отримав інформацію про заплановане вивільнення 1465 працівників, Золочівська РФ ЛОЦЗ – 897, Турківська РФ ЛОЦЗ – 392, Дрогобицький МРЦЗ – 225, Жовківська РФ ЛОЦЗ – 203 особи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews