Львівська ОДА отримала нового чиновника

Богдан Кейван – новий директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА

10.05.2020 21:30   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Директором департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА призначили Кейвана Богдана Петровича. 

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише - Четверта Студія.

Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Годик сьогодні представив колективу департаменту нового керівника.

«Серед основних завдань – це проблематика вугільної галузі, комплексна робота у напрямку енергозбереження, розвитку нафтогазової та енергетичної промисловості. Також важливою є підтримка приватного бізнесу, щоб приєднання до електричних та газових мереж було прозорим та зрозумілим для бізнесу», – зазначив перший заступник голови.

Зазначимо, що Богдан Кейван закінчив Львівський університет імені Івана Франка та Львівський політехнічний інститут, здобув дві освіти – юриста та інженера-будівельника.

Відтак, працював інженером, спеціалістом паливно-енергетичного комітету ЛОДА, начальником відділу паливних ресурсів і ресурсозбереження управління паливно-енергетичного комплексу ЛОДА, а також у банківській установі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія