У Львові дозволили роботу магазинів з одягом та візових центрів

16.05.2020 13:42   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 14 травня, в мерії Львова відбулось засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо послаблення карантину. Так, за її рішенням із 15 травня в місті запрацює частина магазинів з одягом та взуттям, візові центри та непродовольчі ринки. Іще частині закладів дозволять роботу з 18 травня.

 Про це під час брифінгу за результатами засідання міської комісії розповів міський голова Львова Андрій Садовий, пише - Щоденний Львів.

«Щойно завершилась комісія з питань ТЕБ і НС. З 15 травня ми дозволяємо роботу візових центрів — ця робота буде за окремим протоколом; дозволяємо роботу магазинів одягу і взуття з виходом на вулицю, тому що дуже важливим є провітрювання приміщення, і протокол буде такий самий, як для продуктових магазинів — тобто відстань, безпека, маски, рукавиці — все чітко прописано в протоколі. Також ми дозволяємо з 15 травня роботу непродовольчих ринків. На свіжому повітрі немає великої загрози інфікування.

З 18 травня ми дозволяємо роботу магазинів одягу і взуття в торгово-розважальних центрах, а також відкриваємо наші поліклініки для тих, хто хоче прийти й отримати ті чи інші консультації для амбулаторного лікування", — пояснив мер Львова Андрій Садовий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів