Правоохоронці Львівщини повернулись із зони проведення ООС

21.05.2020 15:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 20 травня, у порядку ротації із зони бойових дій повернувся зведений загін правоохоронців Львівщини, до складу якого увійшли бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», співробітники служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області та Управління патрульної поліції.

Про це пише - Четверта Студія з посиланням на Нацполіцію Львівщини.

Василь Віконський вручив бійцям відзнаки та подякував за службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

«Радий бачити всіх у тому ж складі, в якому ви вирушали у зону бойових дій. І приємно, що керівництво ООС позитивно відгукуються про вашу службу, і не мають жодних зауважень. Тому, дякую кожному за сумлінне виконання своїх обов’язків», – звернувся до правоохоронців Василь Віконський.

Серед відзнак, отриманих поліцейськими – Грамота Верховної ради «За заслуги перед Українським народом», Грамота Міністерства внутрішніх справ України та Подяка Голови Національної поліції України, а також грамоти за особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм та Подяки «…за вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав та свобод людини, підтримання публічної (громадської) безпеки і порядку, високі особисті досягнення в службовій діяльності та професійні здобутки, забезпечення ефективного виконання завдань і функцій поліції».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія