У Львові розслідують наїзд тролейбуса на чоловіка

10.07.2020 21:54   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛКП «Львівелектротранс» проводить службове розслідування щодо вчорашньої ДТП на вулиці Володимира Великого, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові подорожчали місячні проїзні картки в електротранспорті
У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

8 липня, на вул. В. Великого, 26а, сталася ДТП за участю тролейбуса і пасажира. Водій тролейбуса не помітила пасажира, який намагався забігти у вагон, коли транспорт почав рушати. Як наслідок, пасажир потрапив під колесо тролейбуса. Зараз постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги. ЛКП «Львівелектротранс» проводить службове розслідування причин ДТП.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуації та цивільного захисту населення ЛМР, 8 липня, близько 15.10 год,. на вул. В. Великого, 26а (Франківський район) сталася ДТП за участю тролейбуса. Пасажир 1986 року народження, мешканець м. Львова, під час посадки в тролейбус через середні двері, не встиг піднятись на площадку, залишився ззовні, а руку йому прищемило внаслідок закривання дверей. Почавши рух тролейбуса, водій не помітила пасажира з затисненою рукою, котрий під час вивільнення руки втратив рівновагу та потрапив під заднє колесо тролейбуса. Внаслідок ДТП пасажир отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення ЛШМД.

«Так, вчора стався наїзд нашого тролейбуса на чоловіка, який добігав до тролейбуса і намагався заскочити у вагон, коли той почав рушати. Чоловік намагався схопитись рукою за поручень, щоб забігти у транспорт, однак спіткнувся і потрапив під колесо. Насправді, це дуже поширене явище, коли пасажири намагаються заскочити в електротранспорт, коли він починає рушати. Зараз ми проводимо службове розслідування причин ДТП, обставини з’ясовують. За результатами будемо приймати відповідні рішення. Водія тролейбуса поки що відсторонено від роботи, а тролейбус знаходиться під арештом і теж не працює", — повідомив Андрій Свищо, директор ЛКП «Львівелектротранс».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів