У Львові двох поліцейських обвинувачують у хабарництві

22.07.2020 20:45   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові прокурори обвинувачують двох поліцейських у хабарництвію Йдеться про начальника сектору превенції патрульної поліції одного із відділів ГУ Нацполіції у Львівській області та дільничного офіцера.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише - WestNews.info.

За версією слідства, у грудні 2019 року змовились та вимагали від особи 300 доларів США хабара за не притягнення до кримінальної відповідальності за нібито вчинене домашнє насильство та опір правоохоронцям.

У середу, 25 березня цього року, вказаним особам вручили підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а після цього, Личаківський районний суд м.Львова обрав для них запобіжні заходи.

На цей час прокурори затвердили та вручили фігурантам обвинувальний акт.

За вчинене 43-річному начальнику та 33-річному дільничному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Львівщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info