У Львівській міськраді захворіли коронавірусом 75 осіб

Захворіли 1,8% від загальної кількості працівників міськради.

04.09.2020 13:27   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

За весь час карантину у Львівській міськраді коронавірус виявили у 75 осіб. Це 1,8% від загальної кількості працівників міськради.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Про це написав мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці, пише - ZNAJ.UA.

«Завтра збираємо сесію, тому хочу публічно акцентувати на деяких речах. Спочатку цифри. У Ратуші працює 1643 людини. За весь час карантину захворіли 75 осіб. З них 45 вже отримали негативні результати ПЛР-тестування. 30 осіб перебувають на лікарняному. Це 1,8% від загальної кількості працівників»,- повідомив Садовий.

 За словами мера Львова, вже було протестовано 50% всіх працівників. В першу чергу перевірили тих, хто під час карантину продовжував ходити на роботу. Також, як повідомив Садовий, то тестувати намагаються і тих, у кого проявляються підозрілі симптоми.

Садовий також зазначив, що завтрашня сесія відбудеться в приміщенні Шевченківської райадміністрації. Доступ до зали засідання матимуть тільки депутати і ті, від кого безпосередньо залежить процес.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA