Відійшов у вічність журналіст Сергій Лопатнюк

Сергій Лопатнюк також був депутатом Городоцької районної ради.

13.09.2020 15:32   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

12 вересня перестало битися серце авторитетного журналіста, активного громадського діяча, депутата Городоцької міської ради – нашого колеги, багатолітнього заступника редактора газети «Народна думка», члена Національної Спілки журналістів України Сергія Лопатнюка.

Як пише - Четверта Студія, про це повідомляє «Народна думка».

«12 вересня перестало битися велике і добре серце чудової людини, талановитого та авторитетного журналіста, активного громадського діяча, депутата Городоцької міської ради – нашого колеги, багатолітнього заступника редактора газети «Народна думка», члена Національної Спілки журналістів України
Сергія Андрійовича Лопатнюка.

Колектив часопису Городоччини глибоко сумує з приводу непоправної втрати, передчасної смерті друга. Дякуємо, побратиме, за плідну і самовіддану працю, за фаховість, мудре наставництво, за велику людську доброту, якою ти завжди нас огортав.

Висловлюємо також щире співчуття нашій колезі – дружині Сергія Андрійовича – Ірині Степанівні Лопатнюк, дочці Марті та всім рідним і близьким», – зазначається у дописі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія