У ДТП на Львівщині травмувалася жінка

16.09.2020 16:36   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Внаслідок наїзду невстановленого транспортного засобу травмована 43-річна місцева мешканка. Водій, який скоїв наїзд на жінку-пішохода, втік з місця події.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області, пише - ПРОЗАХІД.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня поблизу села Ясенівці Золочівського району. Близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги виявлено жінку з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, перебуваючи за кермом невстановленого транспортного засобу, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 43-річну мешканку району, після чого втік з місця події. Потерпілу із тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де її госпіталізовано до реанімаційного відділення.

За фактом слідчі Золочівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають усіх заходів для розшуку водія, причетного до скоєння ДТП, а також транспортного засобу, яким було скоєно наїзд.

Також поліцейські просять зголоситись очевидців ДТП – якщо ви володієте інформацією, яка допоможе розшукати автомобіль та встановити особу водія-втікача, зателефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться безпосередньо у Золочівський відділ поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД