У двох районах Львівської області посилили карантинні обмеження

23.09.2020 10:31   Джерело: Діло
Опубліковано : Патрік Скеля
На Львівщині у Перемишлянському та Пустомитівському районах встановили додаткові карантинні обмеження, оскільки ці райони залишаються у «червоній» зоні. Нові заборони запрацюють з 22 вересня, пише - Діло.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Зокрема, там обмежили посадку пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення, відвідування закладів культури, ресторанів та ТРЦ та відвідування соціальних і реабілітаційних установ. Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС.

Зазначається, що нові обмеження не стосуються магазинів із продуктами, засобами гігієни, аптек, ветаптек, заправок, автомайстерень, банківських та страхових установ, а також ресторанів і кафе, що працюють на доставку. Під обмеження не підпадають також установи екстрених соцслужб, центри обліку бездомних, мобільні бригади соціально-психологічної допомоги та соцпатрулювання.

Нагадаємо, ці обмеження є додатковими до тих, які вже діють по всій території України з 22 липня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло