У Львові знімають фільм із всесвітньо відомою диригенткою Оксаною Линів

05.10.2020 14:22   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові Центрі Довженка з 1 жовтня стартував запис концерту для документального фільму з всесвітньо відомою диригенткою Оксаною Линів та YsOU/Молодіжний симфонічний оркестр України, у рамках проекту «Чому нове покоління грає музику минулого».

Про це повідомила пресслужба міської ради Львова, пише - WestNews.info.

«Впродовж чотирьох епізодів документального фільму, знятого на бекстейджі життя молодіжного оркестру, ми відкриватимемо новий погляд на класичну музику очима її виконавців, і прокомунікуємо з вами питання «чому, як і який сенс?».

Кульмінаційною вершиною проекту стане відео-концерт Молодіжного оркестру: колектив пише програму з творами Людвіга ван Бетховена (солістка Khrystyna Mykhailychenko), Бориса Лятошинського та Євгена Станковича. А творчим процесом керуватиму я", — прокоментувала подію головна диригентка оркестру Оксана Линів.

Додамо, Оксана Линів працює з оперними театрами та відомими оркестрами у всьому світі та нещодавно була оголошена першою жінкою-диригентом на культовому Вагнерівському оперному фестивалі в Байройті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info