Львів, Пустомитівський та Яворівський райони увійшли до помаранчевої зони

12.10.2020 17:44   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

9 жовтня відбулося чергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відтак, затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

До помаранчевої зони увійшли місто Львів, Пустомитівський та Яворівський райони Львівської області, пише - Кулемет.com.

До жовтої зони увійшли міста Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський та Сокальський райони Львівської області.

Всі інші райони – у зеленій зоні. Новий розподіл почне діяти з 00:00 годин 12 жовтня.

Нагадаємо про карантинні обмеження у кожній із зон.

ЗЕЛЕНА: у громадських будівлях та транспорті: захисна маска або респіратор; проведення масових заходів: не більше однієї людини на 5 кв м; кінотеатри із заповненістю 50%; перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

ЖОВТА: обмеження зеленої + забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

ПОМАРАНЧЕВА: обмеження жовтої + забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, турбази тощо), крім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації у лікарнях; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; прийом нових змін у дитячі табори; обмеження для масових заходів; 1 людина на 20 кв м і не більше ніж 100 людей.

ЧЕРВОНА: обмеження помаранчевої + забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів. Перехід в іншу зону відбувається не за рішенням обласної чи міських комісій ТЕБ та НС, а виключно за рішенням Державної комісії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com