На Галицькій митниці у німця вилучили п’ять iPhone 12 Pro

26.10.2020 15:23   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

24 жовтня в пункті пропуску «Краківець-Корчова» працівники Галицької митниці вилучили новенькі iPhone 12 Pro, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
На кордоні з Польщею з рейсового автобуса вилучили корм для собак
«Брендова контрабанда»: львівські митники виявили одяг вартістю півмільйона євро

У пункт пропуску смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» прибув автомобіль «Mercedes-Benz ML - 320» під керуванням громадянина Німеччини. Обравши цю смугу руху, він засвідчив, що немає товарів, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено законодавством України, або товарів в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України, пише - Галицька митниця Держмитслужби.

Однак працівники митниці вивели автомобіль із загального потоку для поглибленого огляду, і не дарма. У ручній поклажі митники спільно з прикордонниками виявили п’ять смартфонів iPhone 12 Pro.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ст.471 МКУ. Телефони вилучено. Справу скерують до суду.

Як відомо, 13 жовтня компанія Apple офіційно представила свою нову лінійку смартфонів iPhone 12. В Україні iPhone 12 надійдуть у продаж 30 жовтня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо