Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом смерті пацієнта, внаслідок неналежного виконання обов’язків лікарями

29.10.2020 11:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом ненадання без поважних причин працівниками однієї з лікарень Львова допомоги хворому, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.139 КК України (ненадання допомоги хворому медичним працівником, що спричинило смерть останнього).

Читайте також

На Стрийщині розслідують обставини смерті 19-річної пацієнтки
Лікарів з Борислава підозрюють у вчиненні злочину
 
Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Підставою для початку кримінального провадження стала інформація у ЗМІ щодо бездіяльності лікарів однієї з міських клінічних лікарень Львова, у якій за кілька днів до смерті перебував пацієнт і з якої його виписали без надання належної медичної допомоги, внаслідок чого чоловік помер 22 жовтня цього року.
 
Досудове розслідування у цьому провадженні доручено слідчому управлінню Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews