У Пустомитівському районі чоловік захопив 20 га землі

Складено обвинувальний акт, який скерований на розгляд суду.

02.11.2020 08:25   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судитимуть чоловіка, підозрюваного у самовільному захопленні земельної ділянки. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - до шести місяців арешту.

Читайте також

Львівська прокуратура у апеляційній інстанції відсудила землю вартістю понад чверть мільйона гривень
«Новий Буковель» - бізнесмен отримав 300 гектарів в Карпатах

Про це повідомили в поліції Львівської області, пише - WestNews.info.

Як встановили дізнавачі сектору дізнання Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, у 2020 році мешканець Перемишлянського району самовільно захопив земельну ділянку площею 19,5 гектарів, розташовану неподалік села Миклушів Пустомитівського району, та засіяв її соняшником. Таким чином Підберізцівській сільській раді, до якої належить вказана ділянка, було заподіяно істотну шкоду.

30 жовтня дізнавачі територіального підрозділу поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info