У Львові зростає число людей, які потребують госпіталізації

02.11.2020 18:29   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

За вчорашній день у Львові є 102 позитивних ПЛР-аналізи на коронавірус. Також, за словами мера Львова Андрія Садового, спостерігається ріст кількості людей, які потребують госпіталізації. Та лікарні міста справляються з навантаженням і резерв у медзакладах є.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Про це повідомила пресслужба міської ради, пише - WestNews.info.

«За вчорашній день ми у Львові мали 102 позитивних ПЛР-аналізи. В області є ріст, там було 463. І така динаміка зберігається впродовж останніх тижнів.

Лікарі справляються з навантаженням, яке зараз є. За останні тижні на 10% маємо ріст тих людей, які потребують госпіталізації. Частина з них — це люди з області, які приходять у наші комунальні лікарні. Та ще є обласні заклади — центр легеневого здоров’я і інфекційна лікарня. Там теж велика заповнюваність. Але резерв є.

Тому краще не хворіти. Так виглядає, що ця осінь буде складною. Тому для мене зараз один з основних пріоритетів — це забезпечити, щоб медична система справилася з цими викликами, які перед нами стоять", — розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, в ефірі радіо «Люкс FM».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info