У Новояворівську обіцяють відновити подачу тепла до кінця дня

09.11.2020 15:23   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

У Новояворівську проводяться роботи по ліквідації  поривів. У зв’язку з цим нині буде призупинена подача теплоносія до другого мікрорайону для проведення робіт з ліквідації виявленого протікання. Відновити теплопостачання планують до кінця дня.

Читайте також

Мешканці Нового Роздолу на Львівщині знову залишаться без тепла

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише - Кулемет.com.

«Просимо мешканців  з розумінням поставитись до цієї  ситуації. Тримаємо на контролі, щоб питання було вирішене у найкоротший термін У разі виникнення питань пов’язаних з житлово-комунальним господарством, рекомендуємо звернутися на «гарячу лінію» області за номером телефону «112» та безпосередньо у департамент розвитку та експлуатації житлово – комунального господарства за номером телефону 276-17-94», – наголосив директор департаменту Назар Романчук.

Нагадаємо, опалювальний сезон в області стартував 19 жовтня. На сьогодні теплопостачання подається в понад три тисячі будинків та дві тисячі закладів соціальної сфери.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com