Понад 600 тис грн: за втручання прокуратури суд постановив відшкодувати сільськогосподарські втрати одній із сільрад Львівщини

10.11.2020 16:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Стрийський міськрайонний суд Львівської області задоволив позов Львівської місцевої прокуратури №3 в інтересах Підберізцівської сільської ради Пустомитівського району до фізичної особи про стягнення втрат земель сільськогосподарського виробництва, спричинених внаслідок їх вилучення для потреб, не пов’язаних із сільськогосподарським використанням.

Читайте також

У Львові прокурори підозрюють підприємця у розтраті майже 1 000 000 грн
Прокурори вимагають повернути львів’янам приміщення вартістю понад 700 тис грн
Прокуратура Сколівщини судиться за сплату громаді Славська 175 тис грн пайової участі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що земля площею понад 3 га на території с. Підберізці використовувалася фізичною особою не за прямим призначенням, а для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу.

Так як відповідач своєчасно не відшкодував втрати, то у справу втрутилася прокуратура.

Як наслідок, суд погодився з аргументами прокурорів і ухвалив рішення щодо необхідності стягнення з фігуранта грошових коштів в розмірі 618,8 тис грн на рахунок територіальної громади Підберізцівської сільради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews