5 років позбавлення волі за шахрайство на понад 7 млн грн – Львівська обласна прокуратура домоглася справедливого покарання

11.11.2020 09:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський апеляційний суд погодився з апеляційною скаргою обласної прокуратури щодо безпідставного звільнення шахрая від відбування призначеного йому покарання.

Читайте також

У Львові засудили шахрая, який ошукав жінку на понад 160 тис грн
На Львівщині колишньому правоохоронцю повідомили про підозру у шахрайстві та підробці документів
У Львові викрили шахраїв, які незаконно привласнювали та продавали квартири

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у грудні 2015 року директор одного з приватних підприємств Львова переконав директорів чотирьох ТзОВ укласти з ним договори поставки зернових та олійних культур, за які він не мав наміру розраховуватися. Підприємства свої зобов’язання виконали, але обіцяних коштів так і не отримали. Їхні збитки склали понад 7 млн грн, з яких відшкодовано було лише 14 тис грн.

Суд першої інстанції засудив 30-річного підприємця до 5 років позбавлення волі за шахрайство (ч.4  ст.190 КК України), проте звільнив від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Однак завдяки принциповій позиції обласної прокуратури, апеляційний суд скасував рішення Залізничного районного суду м. Львова і ухвалив новий вирок – 5 років позбавлення волі із конфіскацією всього майна, яке належить фігуранту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews