Порошенко зізнався, що хворіючи на коронавірус їздив до Львова

«З потужним запаленням легень, я втік з лікарні».

11.11.2020 22:22   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час поїздки у Львів лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко зізнався, що хворіючи на коронавірус з запаленням та температурою легень втік з лікарні, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Таким одкровенням він поділився під стінами львівського суду, де мало відбуватися засідання у справі народної депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій за позовом Володимира Зеленського, повідомляє портал «Про Львів».

Так, Порошенко привселюдно зізнався, що хворіючи на коронавірус, не дотримувався ізоляції та навіть втік з лікарні. На той момент у політика було запалення легень та температура. Свої дії Порошенко пояснив тим, що не міг спокійно спостерігати за виборами.

«Для мене це було серйозним випробуванням життям та смертю. Але з потужним запаленням легень, з температурою я був у Львові. Чесно кажучи, втік з лікарні. Бо не міг спокійно спостерігати за програмою фейкових новин, які організували зелені слуги Зеленського й олігархи, оббріхуючи патріотів», – зазначив Порошенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA