Водій вантажівки «Вольво» скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда» і втік з місця події

21.11.2020 19:46   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

19 листопада о 10.45 до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська», неподалік села Струтин, Золочівського району сталася ДТП з потерпілими.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Про це інформує поліція Львівщини, пише - Щоденний Львів.

Як встановили правоохоронці, водій вантажівки  «Вольво» не надав переваги у русі та скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда», після чого  втік з місця події.  Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій легковика - 47-річний житель Пустомитівського району.  

Встановлено, що 57-річний водій вантажівки в момент зіткнення  перебував у стані алкогольного сп’яніння.

До розшуків водія вантажівки залучалися працівники територіального підрозділу поліції. Невдовзі співробітники сектору реагування патрульної поліції  Золочівського відділу поліції встановили особу  та розшукали   57-річного жителя Тернопільської області.

Стосовно нього складено три протоколи за ст.124, ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди)  та  ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів