У поштовому відправленні службовий собака винюхав понад 500 пачок сигарет

03.12.2020 19:17   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Заборонені до переміщення товари приховали в акустичній системі.

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
На кордоні з Польщею з рейсового автобуса вилучили корм для собак
«Брендова контрабанда»: львівські митники виявили одяг вартістю півмільйона євро

Сигарети виявили під час митного контролю в зоні діяльності митного поста «Львів-поштовий» Галицької митниці Держмитслужби, пише - Бліц-Інфо.

Згідно з декларацією громадянин України надсилав у Великобританію акустичну систему. Однак працівники митниці за допомогою службового собаки - лабрадора Джека всередині виробу виявили 510 пачок сигарет без марок акцизного податку України. Згідно з вимогами Митного кодексу України та актами Всесвітнього поштового союзу громадяни не можуть пересилати в міжнародних поштових та експрес-відправленнях тютюнові вироби.

Так, громадянин порушив порядок пересилання через митний кордон України у міжнародних поштових відправленнях товарів, заборонених до такого пересилання. За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст. 483 Митного кодексу України. Сигарети вилучено, справу скерують до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо