У Львові дівчинка проковтнула магніти

Дівчинці провели операцію.

05.12.2020 13:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові маленька дівчинка проковтнула іграшкові магніти. Про це розповіли на сторінці Дитячої лікарні на Орлика у соцмережі Facebook.

Читайте також

Сходження на вершину двох туристів зі Львова закінчилося смертю одного з учасників (Фото)

Повідомляється, що 3 грудня в дитячу лікарню на Орлика поступила дворічна дівчинка, яка проковтнула 31 неоднаковий магніт. Магніти виявилися настільки потужними, що склеїлися між собою через стінки кишки в результаті чого створили 7 отворів, які завдавали біль дитині.

Відразу після надходження в лікарню дівчинці зробили колоноскопію і виявили магніти, а також пошкодження, які вони завдали. В результаті було вирішено терміново провести опецію.

«Ми провели серединну лапаратомію, тому що лапароскопічно цю операцію зробити було неможливо. Під час оперативного втручання було виявлено 7 перфоративних отворів між товстим і тонким кишечником. Отвори зашиті. На сьогодні дитина себе почуває не погано» - розповів хірург Дмитро Грицак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews