У Львові викрили закарпатку, яка вкрала в іноземної студентки гаманець

Досудове розслідування триває.

08.12.2020 08:35   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 25-річної іноземки, студентки одного з львівських вищих навчальних закладів, про те, що близько шостої години вечора на вулиці Куліша у Львові невідома жінка викрала у неї гаманець з грошима та документами. За словами заявниці, вона разом з перехожими затримала зловмисницю.

Читайте також

У Львові зловили злодія, що вкрав з машини сумку з грошима
У Сокалі жительку Житомирщини посадили під варту за крадіжки із проникненням
Підозрюваного у серійних крадіжках рецидивіста судять на Жовківщині

Поліцейські екіпажу патрульної поліції, які несли службу у центральній частині міста, негайно прибули на місце події, де виявили жінку, на яку вказала заявниця, та доставили її у Галицький відділ поліції, пише - ПРОЗАХІД.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці – мешканки Закарпаття віком 34 роки та вилучили у неї речовий доказ.

Дізнавачі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років обмеження волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД