У Львові чоловік задушив дружину

Досудове розслідування триває.

06.01.2021 15:33   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмисника, котрий задушив дружину під час побутового конфлікту та намагався видати вбивство за раптову смерть, викрили співробітники Шевченківського відділу поліції.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина
Дрогобицька прокуратура довела у суді вину чоловіка, який зарізав ексдружину

3 січня у Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові до приїзду лікарів швидкої допомоги раптово померла 50-річна жінка, місцева мешканка.

Про це повідомляє ГУ НП у Львівській області, пише - Кулемет.com.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеною судово-медичною експертизою було встановлено, що причиною смерті жінки стала механічна асфікція (задушення).

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний її 53-річний чоловік. Вночі між подружжям стався конфлікт, під час якого він побив дружину та задушив її, після чого викликав карету швидкої медичної допомоги, повідомивши, що жінка померла раптово з невідомих причин.

Слідчі Шевченківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com