На Львівщині митники 9 місяців ходять на роботу до недіючих пунктів пропуску

Смільниця-Кросценко і Угринів-Долгобичів закриті з квітня минулого року.

06.01.2021 23:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

В квітні минулого року Кабінет Міністрів України закрив кілька пунктів пропуску, в тому числі Смільниця-Кросценко і Угринів-Долгобичів. Вже 9 місяців вони закриті, однак працівники і надалі ходять на роботу в пункти пропуску, в яких не здійснюють жодних митних формальностей.

Як пише - «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ експерт з питань практичного застосування митного законодавства в Асоціації Професійних Митних Посередників, колишній керівник “Львівської митниці ДФС” Левко Прокіпчук.

«Пункти пропуску закриті, а особовий склад на роботі. Під час обміну новорічними вітаннями від одного з товаришів почув про одну річ, в яку навіть не відразу повірив. Ото ж в квітні минулого року КМ України закрив кілька пунктів пропуску, в тому числі Смільниця-Кросценко і Угринів-Долгобичів. Вже 9 місяців вони закриті, однак працівники і надалі ходять на роботу в пункти пропуску, в яких не здійснюють жодних митних формальностей.

Очевидно, що особовий склад можна і потрібно було переводити (хоча б тимчасово) на інші ділянки, але це чомусь не було очевидно для керівництва митниці. Мабуть, на думку адміністрації, саме це є найбільш ефективним використанням людського потенціалу»,- зазнає у дописі Левко Прокіпчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія