Майже половину чиновників РДА у Львівській області звільнять з роботи

15.01.2021 23:15   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

Голова ЛОДА Максим Козицький затвердив граничну чисельність працівників районних державних адміністрацій семи нових районів у кількості 833 особи, пише - Голос Сокальщини.

Станом на 2020 рік у РДА 20 районів працювали 1,6 тис. чиновників, тож це означає, що унаслідок реформи їх кількість зменшиться майже наполовину. Відповідно зменшиться фінансування на їх утримання. Утримання 1,6 тис. чиновників області обходилося бюджету у 220 млн грн на рік, – пише ЛОДА.

Найбільше працівників передбачається у Львівській та Стрийській РДА – 165 та 137 відповідно. У Яворівській РДА гранична кількість чиновників становитиме 110, у Червоноградській – 113, стільки ж у Самбірській та Золочівській. Найменший штат передбачається у Дрогобицькій РДА – 82 працівники.

Частина звільнених чиновників зможуть працевлаштуватися у структурі 73 об’єднаних громад, решту ж залишаться без роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини