На Львівщині можливе введення тимчасових обмежень на рух транспорту

Покриття доріг засніжене.

11.02.2021 15:24   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 11 лютого, станом на 8:00 годину у Львівській області проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечений, для цього задіяно майже дві сотні спецмашин та 211 робітників, пише - WestNews.info.

Снігоочисна техніка очищає дорожнє покриття від снігового покриву та посипає протиожеледними матеріалами. Для ліквідації зимової слизькості за ніч використано майже 1000 тонн піщано-соляної суміші, - повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області: «Завдяки спільним зусиллям всіх відповідних служб області проїзд державними автошляхами забезпечений. Тим не менше, снігопади не припиняються, тому прохання до водіїв не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов».

"Водіям великогабаритного транспорту радимо користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг.

Для недопущення скупчення великовагових транспортних засобів та безперешкодній роботі спецтехніки в областях, де вируватиме негода, можливе введення тимчасових обмежень в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info