Львів'янка судиться з виконавчою службою через борг, про який дізналась випадково

17.02.2021 11:26   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів'янці Ользі Жиян заарештували банківські рахунки через борг перед чернівецький судом. Згідно з рішенням, два роки тому її нібито родич не оплатив борг перед Чернівцігаззбутом, відтак компанія судилась, а витрати мала сплатити Ольга. За словами жінки, послугами чернівецької компанії не користувалася, а про борг дізналася випадково.

Читайте також

На Львівщині різко зріс загальний борг із зарплати - до 156 млн грн
Троє хлопців вбили на Львівщині за борг четвертого (Відео)
Суд у Львові стягнув із підприємства мільйони гривень

Про це пише - WestNews.info з посиланням на Суспільне.

Майже місяць рахунки та майно Ольги Жиян арештовані. Повідомлення про блокування рахунку їй надіслали з банку. Після цього дізналася, що має борг перед чернівецьким судом, бо у справі дворічної давнини вказаний її ідентифікаційний код.

На думку жінки, їй нарахували борг іншої людини. Те, що у рішенні суду помилка визнають і у Чернівцігаззбуті. За адресою, яка вказана у судовій справі, живе інша сім'я. Вони не платили за судовий збір.

Тим часом Ольга Жиян винна понад дві тисячі гривень збору, а також гроші за розшук її майна. Вона подала на виконавчу службу до суду. На перше засідання представники служби не прийшли.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info