Псевдопастор зі Львова причетний до майже 150 випадків розбещення і зґвалтування дітей

У Львові судитимуть зловмисника, що зґвалтував 11 школярок.

21.02.2021 10:53   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Як встановили правоохоронці, зловмисник - керівник одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів, причетний до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років. За вчинене йому загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі, пише - WestNews.info.

Читайте також

Жінка, на яку накинувся маньяк у Сихівському лісі, розповіла деталі нападу
Справа про зґвалтування 12-річного хлопчика: відбувся слідчий експеримент
Прокуратура на Львівщині оскаржуватиме вирок щодо ґвалтівника, якого засудили до 7 років неволі

Сьогодні, 19 лютого, правоохоронці передали на розгляд суду обвинувальний акт щодо 46-річного львів’янина, підозрюваного у розбещенні та зґвалтуванні дівчат, повідомила поліція Львівської області.

Як повідомлялось раніше, зловмисника викрили слідчі відділу розслідувань злочинів, скоєних проти життя і здоров’я особи слідчого управління спільно із співробітниками Управління боротьби із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Львівщини за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Поліцейські встановили особи жертв зловмисника – на час скоєння злочинів вони були малолітніми дівчатами. Перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info