Понад 150 осіб змагались за титул чемпіона Львівщини з армспорту

22.02.2021 14:23   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

Учора, 21 лютого,  завершився чемпіонат Львівської області з армспорту серед дорослих. Змагання відбувались в приміщенні Будинку Воїна.

За титул чемпіона Львівщини змагались спорстмени зі Львова, Стрия, Червонограда, Сокал, Кам’янки-Бузької, Золочева, Городка та інших міст. Усього – понад 150 спортсменів. Змагання відбувались на ліву та праву руку у кількох вагових категоріях, пише - Голос Сокальщини.

Організувала змагання Львівська обласна федерації армспорту за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Найкращих визначили як в командній, так і в особистій першості. Серед команд чемпіоном став спортивний клуб «Львівські Леви», 2 місце виборола команда Національної академії сухопутних військ, а третіми стали вихованці Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

За підсумками змагань буде сформована збірна Львівщини, яку управління фізичної культури та спорту відрядить на Чемпіонат України, що відбудеться у березня на Тернопільщині.

Прес-служба ЛОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини