50-річний львів’янин забив лопатою до смерті лайку

23.02.2021 22:19   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

22 лютого близько 11.00 до поліції звернулася 51-річна мешканка одного з сіл Самбірського району, яка повідомила, що сусід вбив її собаку породи «лайка», пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина
Дрогобицька прокуратура довела у суді вину чоловіка, який зарізав ексдружину

На місці працювала слідчо-оперативна група Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, до правопорушення причетний  50-річний мешканець цього ж села, який проживає по сусідству. Напередодні, 21 лютого, чоловік завдав собаці, що забіг на його подвір, удари дерев’яною лопатою для снігу кустарного виробництва, що призвело  до загибелі тварини.

Труп собаки вилучено та скеровано на експертизу.
За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з твариною, що призвело до її загибелі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події, повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД