У Львові затримали групу наркодилерів

28.02.2021 11:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури за фактом придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, вчинених повторно за попередньою змовою групою осіб повідомлено про підозру чотирьом мешканцям Львівської області (ч.2 ст.307 КК України).

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
У Шегинях затримали чоловіка з майже 300 таблеток екстазі та близько 1 кг амфетаміну (Фото)
На Львівщині припинено діяльність злочинної групи, яка торгувала наркотиками

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 27-річний львів’янин організував збут таблеток «SUBUTEX», які містять наркотичний засіб «Бупренорфін», наркотичні засоби «Метадон» та «Канабіс», психотропну речовину «Амфетамін» на території Львова та області. До угруповання входили 37-річний мешканець Червонограда та ще двоє жителів Львова – 50-річний чоловік та 32-річна жінка.

Загальний щоденний оборот від продажу наркотичних та психотропних речовин складає орієнтовно 60 тис грн.

У ході обшуків за місцями проживання та у автомобілях фігурантів вилучено: понад 150 таблеток, 17 пакетиків із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, зброю, пристрої для вживання наркотичних речовин, мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети для фасування наркозасобів, банківські картки, сім-карти різних операторів, автомобілі та грошові кошти у розмірі понад 48 тис грн, 5 євро, 700 доларів США та інші речі, що використовувалися для злочинної діяльності.

Наразі досудове розслідування триває, вирішується питання про арешт майна та обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття проводилися спільно зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УБН у Львівській області ДБН НП України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews