У Львівській області собаки притягли господарю людську ногу

Знайдена нога має певні пошкодження, тому її передали на експертизу.

01.03.2021 19:24   Джерело: Свідок
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області собаки притягли на подвір’я людську ногу, а в поліції шукають тіло, пише - «Свідок».

Читайте також

У Львові на парковці знайшли машину з трупом
Труп у таксі: тіло чоловіка знайшли в автомобілі
У зачиненій квартирі, де кілька тижнів пролежала померла, горіли дві конфорки

Про це розповів слідчий Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Микола Яремчук у коментарі місцевому виданню - Золочів.нет.

Зазначається, що 27 лютого 2021 року на лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих жителів одного з хуторів села Гологори Золочівського району, що у Львівській області, про те, що собаки місцевого мешканця притягли на подвір’я людську ногу.

Як повідомив слідчий Яремчук, знайдена нога має певні пошкодження, її передали на експертизу. Поліціянти припускають, що вказана частина тіла може належати раніше зниклому безвісти місцевому мешканцю. Втім, слідчі також розглядають варант, що це нога іншої невстановленої особи.

Правоохоронці закликали долучатися до пошуків тіла спільно з працівниками поліції та Національної гвардії України. Також телефонувати на 102 чи звертатись до Золочівського відділу поліції, якщо у кого є якась інформація.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Свідок