З 25 березня у Львові заборонена діяльність розважальних закладів і нічних клубів

24.03.2021 18:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

А заклади харчування та магазини непродовольчих товарів можуть працювати лише через онлайн-замовлення.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Міський голова Андрій Садовий розповів про нові обмеження в місті, які почнуть діяти у зв’язку з переходом Львова до червоної карантинної зони.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише - Щоденний Львів.

«Відзавтра Львів і Львівщина — у червоній зоні. Сьогодні ми провели міську комісію з питань ТЕБ і НС і внесли певні зміни до протоколу, що був затверджений ще раніше. Перше стосується промислових ринків — вони не будуть працювати. Наразі можуть працювати, але за попереднім записом, перукарні і невеликі салони краси. Що стосується спортивних закладів, то ви бачите, що великі спортзали закриті. Невеликі клуби можуть приймати відвідувачів виключно по запису та з розрахунку 1 людина на 20 квадратних метрів», — сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що також під заборону діяльності підпадають розважальні заклади, нічні клуби, заклади харчування та магазини непродовольчих товарів (останні два можуть працювати через онлайн-замовлення).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів