Вбивство пенсіонера у Золочівському районі: підозрюваний знаходиться під вартою

01.04.2021 18:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд задовольнив клопотання Золочівської окружної прокуратури про обрання 34-річному уродженцю Чернівецької області, якого підозрюють в умисному вбивстві з корисливих мотивів та розбої, поєднаного з проникненням у житло, та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина
Дрогобицька прокуратура довела у суді вину чоловіка, який зарізав ексдружину

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що чоловік у ніч з 24 на 25 березня цього року в одному з сіл Золочівського району проник у житло 75-річного мешканця де, вимагаючи, гроші, наніс потерпілому кочергою тілесні ушкодження несумісні з життям. Після чого, заволодівши 500 грн, годинником та перстнем, втік з місця події.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Золочівського РВП ГУНП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує фігуранту – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews