Помер голова Золочівської райради Ігор Криськів

19.04.2021 11:32   Джерело: Інтерфакс-Україна
Опубліковано : Патрік Скеля

Помер голова Золочівської райради Львівської області, член партії «Європейська солідарність» Ігор Криськів, повідомила прес-служба обласного осередку партії в Facebook, пише - Інтерфакс-Україна.

«Сьогодні обірвалось життя справжнього патріота України, надзвичайно доброї та щирої людини, голови Золочівської районної ради, члена партії «Європейська Солідарність» - Криськіва Ігоря Миколайовича», - сказано в повідомленні.

Про причини смерті Криськіва не повідомляється.

Як інформує місцеве інтернет-видання «Захід.нет», Криськів народився в селищі Підкамінь Бродівського району Львівщини, закінчив Національний університет "Львівська політехніка", займався бізнесом. Був депутатом місцевих рад різних рівнів, зокрема і депутатом Львівської облради VI скликання від партії «Фронт змін».

У 2012 році безуспішно балотувався до Верховної Ради від партії «Батьківщина», а в 2015 році - до Львівської облради від «Європейської солідарності».

У лютому 2019 року п'ятий президент Петро Порошенко призначив Криськіва, який на той момент був депутатом Бродівської райради, головою Бродівської районної державної адміністрації. 12 серпня з цієї посади Криськіва звільнив президент Володимир Зеленський. 2 грудня 2020 року був обраний головою Золочівської райради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна