Для львів'ян у липні ціна газу за тарифом «Твій газ Рівномірний тариф» не зросте

02.07.2021 11:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Незважаючи на здорожчання газу на українських та світових енергобіржах, ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», залишить без змін ціну газу в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» – вона становитиме 7,99 грн за кубометр.

Саме за допомогою цього тарифного плану можна спланувати витрати на газ і розраховуватись за спожите паливо рівними частинами. Клієнтам ТОВ «Львівгаз збут» не потрібно буде щомісяця відстежувати ціни на газ, а суми в платіжках будуть прогнозованими, однаковими та зрозумілими.

«Скористатись можливістю змінити тариф можна лише до кінця літа. Але, щоб до 40% зменшити цифри в зимових платіжках за газ, рекомендуємо підключитися якнайшвидше. Оскільки при зміні тарифу в липні сума щомісячного платежу буде меншою, ніж при переході в серпні», – пояснює директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Розмір щомісячного платежу в кожного споживача буде різний. Адже він залежить від обсягу газу, спожитого торік, та від місяця переходу на тариф.
Щомісячний платіж розраховується за такою формулою: річний об’єм спожитого газу потрібно помножити на фіксовану на рік ціну газу (7,99 грн) та поділити на кількість місяців, що залишились до кінця дії тарифу.

Зміна тарифу не впливає на призначення державної допомоги. Відтепер грошову допомогу від держави будуть виплачувати виключно у готівковій формі.
Розмір субсидії розраховується за соціальними нормативами один раз на рік. Споживачі отримуватимуть державну допомогу за встановленим графіком, який не залежить від газового тарифу.

Споживачі можуть перейти на тариф у зручний для себе спосіб:

у відділеннях «Львівгаз збут» або в Клієнтських просторах 104.ua (адреси тут);

залишити заявку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);

за допомогою телефону 0322 423 104;

через Viber-бот 7104ua.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews