Найсексуальніші слова, які чоловік тільки може сказати жінці

15.07.2021 23:13   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Львівський Новинар

«Я люблю тебе»? Ні.

«Ти дуже красива»? Не те.

«Давай пройдемося по магазинах»? Теж ні.

«Як поживає твоя мама»? Це тільки викличе у неї підозру.

Всі ці слова звучать дуже приємно, і багатьом подобається чути їх від партнера. Їм подобається, коли про них піклуються. Але жодна з зазначених вище фраз не гарантує, що серце жінки тут же розтане, і вона кинеться в обійми.

Розповім про два, на мій погляд, найсексуальнішi словa в світі, які пробуджують в чоловіках і жінках первісне бажання. Це немов пастка, що змушує чоловіка тут же вирівняти спину, а жінку знепритомніти.

Мені дуже хотілося б прийти до цієї істини самостійно, але ці два слова мені сказала моя знайома. І варто було їй це зробити, як я тут же згадав всі свої минулі стосунки і побачив приголомшливі докази її правоти.

Ми сиділи за чашкою кави, і вона розповідала мені про свого нового хлопця. Ідеальний, добрий, люблячий і розумний, він був професійним художником, якому вдалося досягти успіху в своєму занятті. Вона вважала його прекрасним чоловіком і перебувала на сьомому небі від щастя. А потім вона розповіла про їх перший спільний ранок. І в цей самий момент нашої бесіди вона немов засяяла.

У неї є собака. Як правило, вона з самого ранку вимагає у господині вигуляти її. А моя подруга в цей час все ще перебуває в коматозному стані заперечення існування зовнішнього світу. І саме цього ранку, коли собака прокинулася за своїм звичаєм в ранню годину, новий хлопець моєї подруги відкрив очі, подивився на дівчину і без тіні сумніву виголосив ті самі два магічних слова. Вони злетіли з його губ з легкістю, немов кинутий в річку камінь, але сильні немов сталь (це моя власна інтерпретація її опису). І тут вона розслабилася.

Від цих слів її охопило почуття повної безпеки і люблячої чоловічої турботи.

Всього два слова: «Дозволь мені».

Але для неї це звучало по-іншому: «Я візьму на себе цю неприємну місію, тому що це кращий спосіб продемонструвати мою чоловічу підтримку в знак поваги тієї жіночною енергії, якою ти наповнюєш моє життя. Так я показую мою турботу про тебе, дозволяючи тобі залишитися під теплою ковдрою в цей момент ранкового блаженства». А потім просто встав і вийшов з собакою на вулицю.

Вона була так здивована його вчинком, немов він тільки що подарував їй Ейфелеву вежу. А адже він просто вивів її собаку погуляти.

Сьогодні жінки як ніколи раніше здатні подбати про себе самі. Особисто я виріс з твердим переконанням, що жінка для себе повинна робити все сама. Моя мама завжди була сильною, в той час як батько постійно сподівався, що вона про все подбає.

Мені багато разів доводилося чути, що жінки ні в чому не поступаються чоловікам. І з певної точки зору це досить добре. Чоловіки і жінки рівні між собою в усьому, то стосується цінності людського життя. А тому вони повинні мати ті ж права, що і представники сильної статі.

Однак раніше моє розуміння сексуальної рівності повністю упускало з уваги ті речі, в яких я і мої дівчата відрізнялися. Так, різний рівень доходу позначався на різному сприйнятті світу і навіть на різних вимогах один до одного. Наприклад, дуже часто обійми і сеkс з жінкою сприймалися мною зовсім не так, як нею.

Я обіймаю жінку не для того, щоб відчути себе в безпеці. Обіймаючи її, я відчуваю, як у моєму тілі пробуджується сила, немов сенс мого життя полягає в тому, щоб поруч зі мною вона була в безпеці. А жінкам в міцних обіймах подобається відчуття емоційного і фізичного захисту, що допомагає їм захиститися від стомлюючого хаосу навколишнього світу.

Виглядає так, ніби ми двоє прийшли один до одного з абсолютно різних світів, щоб таємно зустрітися обіймах.

Я занадто часто ігнорував існування цих відмінностей, а тому в більшості своїх стосунків з протилежною статтю відчував себе нещасним.

Одним з чинників такої незадоволеності була моя нездатність зробити крок вперед і сказати дівчині (і собі самому) прості два слова: «Дозволь мені».

Коли я озираюся на прожиті роки, то бачу, що часто кидав своїх дівчат на напризволяще. Змушував їх вибирати місце для наступного побачення, тікав, коли вони потребували моєї емоційної підтримки, та й взагалі не міг полюбити їх настільки сильно, щоб запропонувати щось зробити самому.

Тобто жодна з моїх дівчат так і не почула від мене заповітні слова: «Мила, відпочинь, все буде добре. У мене вистачить сил, зібраності, стійкості й завзятості, щоб допомогти нам подолати важкий період і привести нас до кращого і більш спокійного життя».

Згоден, звучить занадто поетично для вигулювання собаки або походу в кафе, щоб перекусити. Іноді нашим партнерам хочеться самостійно вирішувати свої проблеми, іноді – разом з нами, а часом взяти на себе наші труднощі. Просто змальовую картину в загальних рисах.

Спробуйте сказати собі те ж саме: «Дозволь мені самому про це подбати».

Що у відповідь каже вам ваше тіло? Чи відчуваєте ви, що дихання стає більш глибоким, а спина випрямляється? Чи відчуваєте ви себе більш живим, озираючись на всі боки в пошуках якогось нового завдання?

Або ж вам хочеться, щоб це вам сказав хтось інший? Чи здається вам сексуальним, коли ваш партнер шепоче ці слова вам на вухо, а ваше серцебиття при цьому частішає? Пробуджують вони ваше бажання?

Правда в тому, що я завжди мріяв про самостійну жінку. Мені це здається цілком нормальним. У сучасному світі будь-яка зріла доросла людина повинна вміти про себе подбати. Мені не потрібна дівчина, яка чекає, що я буду весь день за нею бігати, пропонуючи все зробити за неї, щоб вона могла до вечора валятися в ліжку. Мене це буде вимотувати, а її засмучувати. Я не Супермен. А вона не безпорадна.

І все одно сама ідея того, щоб зустрічатися з жінкою, яка може сама про себе подбати, але отримує задоволення від того, що щось за неї роблю я, звучить досить привабливо. Я відчуваю себе справжнім чоловіком, коли можу сказати: “Мила… дозволь мені…”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком