У львівський пологовий будинок підкинули немовля

20.07.2021 17:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Уночі, 20 липня, о 03:30 до воріт пологового відділення на вул. Раппопорта у Львові підкинули новонароджену дівчинку. Дитину знайшли охоронці і віднесли її у приймальне відділення лікарні, повідомив ZAXID.NET головний лікар 3-ї міської клінічної лікарні Вадим Олійник.

Серед ночі охоронці лікарні почули плач дитини. Вони вийшли подивитися, що відбувається, і побачили біля воріт загорнуту у рушник дитину. Її відразу передали у приймальне відділення лікарні.

«Дівчинка новонароджена, у неї ще кровила пуповина.Температура тіла на час огляду була 33°, тобто, вона була переохолоджена. Лікарі зупинили кровотечу, відігріли дитину і станом на 9:00 стан маляти задовільний», – розповів Вадим Олійник.

За словами лікаря, дитина фізично здорова, її вага – 3050 г, зріст – 53 см. Зараз вона перебуває під наглядом неонатологів.

Завідувачка відділення новонароджених Галина Наконечна розповіла ZAXID.NET, що дитину підкинули приблизно через дві години після народження. Зараз з малям все гаразд, температура тіла нормалізувалася. Дівчинка добре їсть, спить, одне слово, відповідає усім нормам новонародженої дитини.

Про цей факт одразу повідомили поліцію, на місці події складено відповідний акт про залишення дитини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews