На Львівщині чоловік вбив власну матір

21.07.2021 13:20   Джерело: Діло
Опубліковано : Львівський Новинар
20 липня, близько 2.30, правоохоронці, які прибули на виклик до однієї з квартир по вулиці Дніпровській у Львові, виявили у приміщенні тіло жінки зі слідами насильницької смерті.

Правоохоронці встановили особу загиблої – 48-річної мешканки квартири.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Також встановлено, що близько другої години ночі  між нею та її 25-річним сином раптово виник побутовий конфлікт, у ході якого чоловік наніс матері численні удари руками та ногами. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Тіло загиблої скеровано на експертне дослідження.

Її сина було затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло