За Львовом 6-річний хлопчик залишився без 3-ох пальців через вибух петарди

22.07.2021 09:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У вівторок ввечері, 20 липня, в Зимній воді, що за Львовом, 6-річна дитина потрапила у лікарню через вибух петарди. Так, внаслідок пригоди хлопчик залишився без чотирьох пальців на лівій руці.

Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області.

Відомо, що хлопчика одразу госпіталізували в опікове відділення 8-ї міської клінічної лікарні Львова. Сьогодні, 21 липня, дитину прооперували.

«Хлопчика госпіталізували до лікарні у вівторок ввечері і вночі ми його прооперували. Під час вибуху йому відірвало три пальці і частково два. На пацієнта попереду чекає ще не одна операція», – повідомив завідувач опікового відділення лікарні Василь Савчин.

Мама постраждалої дитини розповіла, що у кімнаті хлопчика почула вибух і одразу прибігла. Жінка побачила свого сина зі закривавленою рукою і викликала швидку допомогу.

Варто зазначити, що під час інциденту у кімнаті було двоє дітей. Другий хлопчик, на щастя, не постраждав.

Зараз працівники поліції з’ясовують, від вибуху якого предмета постраждав 6-річний хлопчик.

За даними ZAXID.NET, хлопчик бавився петардою, яку знайшов у кімнаті батьків. Небезпечним предметом він грався разом зі своїм 4-річним братом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews